Vojenský prostor Ralsko, pouť Libochovice


O víkendu 11.-13.8.2017 jsme vyrazili na přání kluků do vojenského prostoru v Ralsku, cílem byl průzkum starých budov a letiště. Dojeli jsme až na letiště Hradčany tady 50.619715, 14.733646. Celé jsme ho objeli dokola, kluci jeli vedle auta na kolech a každou chvíli jsme zastavovali a zkoumali okolí. Došlo i na slaňování z hangáru a střílečku z airsoftek. Na letišti jsme zůstali i na noc, večer nás kontrolovali pánové z Městské policie a ačkoli se na letišti stát nesmí, nechali nás tam - prý nás ale nikdy neviděli :-) Ráno jsme pokračovali v průzkumu budov, slaňování a střílení z kuličkovek na dalších místech.

K večeru jsme přejeli k hoře Milešovce a zůstali jsme spát na parkovišti. Platili jsme 50,- milé paní ze stánku, že budeme přes noc nebyl problém. Ráno jsem si vyšlápli na horu k chatě Milešovka. Měli jsme štěstí na pěkné počasí a super výhled na naše nádherné Česko! Je to pohodový výlet, určitě doporučujeme.

S kamarády jsme měli domluvený sraz v Libochovicích, kde se konala pouť, takže jsme přejeli tam, zaparkovali u Penny, protože všude jinde bylo úplně plno a užili jsme si bezva odpoledne na kolotočích.

Konečná stanice tohoto víkendu byl Chomutov, kam jsme odvezli kluky na sportovní tábor, budou týden plavat, jezdit na kolech, in-linech a koupat se v Kamencovém jezeře. Až si je pojedeme vyzvednout, určitě v okolí podnikneme nějaké další výlety - nebo možná, když bude pěkné počasí, zůstaneme u jezera.. uvidíme :-)

Pouť Libochovice - horská dráha :-) 
Vojenské prostory Ralsko a slaňování z budovy - Mates je ve svém živlu!


Letiště Hradčany a ozbrojená stráž :-)

Západ slunce nad Laikou - letiště Hradčany.



Airsoft žije! :-)



Spokojenost, na vrcholku hory Milešovky v neděli po ránu.




Žádné komentáře