O nás

Mi(Michal)  +   Ka(Katka)  +  Ma(Mates)  +  Ho(Honzík)  +  obytka(splněný sen) :-)

Vítáme vás na rodinném blogu o cestování naší obytkou.

Jelikož na cestách je pokaždé něco nového a jiného, chceme si vést deník, kam bude možné nahlédnout zpětně. Sice jsem si koupila krásný velký sešit, ale moderní doba si žádá moderní přístup, takže blog je nakonec ideální volbou :-)

Možná se někdy budu opakovat, možná některé "reportážní" příspěvky nebudou až taková zábava, ale věřím, že tu každý časem najde nějaké zajímavé odkazy a informace, které vám třeba pomohou při plánování vašich cest. Ať už cestujete obytným autem, karavanem, nebo prostě jakkoli jinak, hlavně, že nesedíte doma :-) Nebo prostě jen můžete sdílet naše cesty s námi, budeme z toho mít radost :-)



Mi (MICHAL)
Náš základní kámen, dokáže vyřešit snad každý problém, opravit vše, co se cestou případně porouchá, bezpečně nás doveze, kam si zamaneme, vyhrabe nás, když zapadneme. Trošku morous, ale jenom trošku :-)
Je mu vlastně jedno kam se jede, hlavně, když se někam jede...
Nejlíp je mu všude tam, kde je pohoda, klid, ticho a málo lidí. Když je k tomu ještě wifi, je rozhodně rád :-)



 Ka (Katka)
 Neustále sní a vymýšlí, kam jet, co    podniknout, co ještě vidět, na který  kopec vyjít a do které jeskyně  sestoupit. Lehce lehkomyslná, ale  jenom lehce :-) Vymýšlí trasy, cesty,  místa na přespání, neustále něco  plánuje a pak zaznamenává. Nohama málokdy na zemi, hlavou většinou v oblacích... taková jsem já... 



Ma (Mates)
Základem náctileté existence je wifi,  tam kde není, sleduje po miliónté  Rychle a zběsile, případně další  filmečky... bez wifi a internetu a    youtube můžeme být na  nejkrásnějším místě na světě a asi  by  tomu stejně "něco" chybělo... :-)


Ho(Honzík)
Je šťastný vlastně všude, hlavně když nemusí šlapat do kopce, nebo vlastně všeobecně, když nemusí nikam chodit, což je absolutně v rozporu s plánovanými  výlety. Takže dostat ho po ránu z alkovny, je někdy trochu horor pro všechny, ale jakmile nastartuje nožičky, žádný kopec  není dost  vysoký :-)

Kocour Eliote
V březnu 2020 se naše rodina rozrostla o bengálského kocoura Eliota Thermolite. 
Jeho první cesta je TADY a všichni se těšíme na jeho další umňoukaná dobrodružství.

S námi sice nejezdí, ale členy rodiny jsou ještě:
- kocour Garfield - s Garfieldem jsme se rozloučili v květnu 2019
- kočka Matylda
- morče Wito
- křeček Rambo III. (Rambo I. a Rambo II. už nás opustili)

________________________________________________________________

Žádné komentáře