Podzim je tu, malé ohlédnutí za létem 2019

Prožili jsme třetí léto s obytným autem a už bych nás z kategorie "vyklepaní začátečníci" přesunula do "ostřílení nadšenci". Kategorie "absolutní mazáci" má určitě ještě čas :-) 
Pokud bych pro naše léto měla najít jedno slovo, bylo by to "PESTRÉ".


Jedno léto za námi, další před námi, už ho vyhlížím a těším se :-) 

 Vyrazili jsme obytkou za poznáním Balkánských zemí. Během 16 dní jsme projeli 5 států, navštívili několik měst, viděli spoustu památek, povalovali jsme se po plážích Chorvatska, Černé hory i Albánie. Nachodili jsme spoustu kilometrů po horách v Národním parku Durmitor nebo v posledním panenském pralese v Evropě NP Sutjeska v Bosně a Hercegovině. Určitě se za poznáváním Balkánu budeme zase vracet.



Od moře do hor a zase zpět - naše Balkán tour byla skvělá.

Na kolik nás vyšla celá cesta si můžete přečíst TADY. Někdy může být porovnání nákladů za dovolenou pro 4 člennou rodinu docela zajímavé, vzhledem k tomu, kde všude jsme za ty dva týdny byli a co vše jsme viděli a zažili, je finální částka docela překvapivá, nemyslíte? 


Viděli jsme toho tolik a přesto tak málo, musíme se vrátit!

Po delší době jsme také nasedli do letadla a místo za romantikou jsme s Michalem vyrazili za dobrodružstvím. Putování na koních Kavkazem v Gruzii bylo splněním mého tajného snu. Cesta předčila naše očekávání, ta lepší i ta horší, počasí nám moc nepřálo, ale i tak se Gruzie stala další zemí, do které se budeme chtít v budoucnu vrátit, rozhodně jsme za těch pár dní nestihli vidět a vstřebat vše, co bychom si přáli.



Na koních Kavkazem, dobrodružství, které se vám zaryje pod kůži.

V závěru léta jsme si užili ještě pár víkendů v horách ČR a kluci už zase seděli ve školních lavicích.... Naše cesty vždycky pečlivě plánuji a stejně je často mnohé úplně jinak, nebo skončíme někde úplně jinde. To nejlepší na tom je, že přesně takhle je to super, když plány nevyjdou, samy se nabídnou nějaké jiné a ty nečekané zážitky se často stávají těmi, na které nejvíc vzpomínáme.



Během našich víkendových cest po ČR a blízkém okolí také není o zážitky a krásné výhledy nouze.

Článek na téma "jak jsme si užili léto" vznikl ve spolupráci s MALL.cz v rámci akce "Soutěžím s MALL.cz", tímto děkuji za pozvání do soutěže a všem bloggerům a bloggerkám přeji krásné vzpomínky na léto uplynulé a spoustu skvělých zážitků v tom dalším, které nás čeká :-) 









Žádné komentáře