Ralsko, rozhledna a aquapark


Na víkend jsme vyrazili opět do Ralska - Matěj si celou sobotu užíval slaňování ze starých vojenských budov a já jsem si užila houbaření. Nebyly to žádné žně, ale pár houbiček jsem našla. Akorát na pořádnou bramboračku a ještě něco domů... 

Parkovali jsme opět na letišti, tentokrát jsme ale narazili na cvičení hasičů - bylo jich všude plno, trénovali vynášení lidí z budov a spoustu dalšího, bavilo nás je pozorovat. 

V sobotu večer jsme přejeli na parkoviště pod rozhlednou na Vrátenské hoře. Pěkné rovné parkoviště s výhledem do kraje, nic se neplatí, na rozhlednu je to kousek, vyšlápli jsme si tam v neděli hned ráno. Napočítali jsme nahoru 125 schodů :-) Je vidět Milešovka, Říp a spoustu dalšího.

Kluci dostali od babi a dědy v červnu k narozeninám a svátku volný vstup do Aquaparku v Čestlicích a celé léto jsme se tam nedostali, takže program na neděli byl jasný... kluci se víc než 6 hodin klouzali na toboganech, blbli ve vlnách a my chvíli taky, ale spíš jsme se povalovali na lehátku a prostě odpočívali. Já jsem dočetla knížku Pes jejího veličenstva, určitě doporučuji po ní sáhnout ve volné chvilce. 
S klukama na toboganu
Cvičení hasičů v Ralsku

Naše úlovky - do bramboračky šly jen ty jedlé :-) 
Po ránu - rosa, pavučiny, vřes....



Přidat popisek



Parkování pod rozhlednou na Vrátenské hoře

Rozhledna na Vrátenské hoře

Žádné komentáře