Happy Camping sraz Zelčín

Ačkoli to není náš styl, padlo rozhodnutí, že vyzkoušíme sraz karavanistů. Jelikož sraz pořádala Klára ze skupiny Happy Camping a přihlášených bylo jen cca 17 posádek, říkali jsme si, že bychom to mohli zvládnout i my... samotáři...
Sraz Happy Campingu - všichni byli bezvadní!


Nakonec se ukázalo, že nás tam takových bylo víc a to nám skvěle sedlo.  Na místo jsme to měli od domova přesně 30 minut, takže pohoda, v pátek jsme nikam nespěchali. Sraz se konal v ZOO Parku Zelčín.  Louka pro karavany u parku je příjemně velká, takže jsme si stoupli pěkně stranou, ale zase ne zas tak moc:-) Prošli jsme si Zoo park, okoukli zvířátka a kluci se vyřádili na trampolínách.
Příjemné posezení u ohně
Večer i s kytarou

Místo je skvělé hlavně pro rodiny s menšími dětmi, řekla bych do 10 let, zvířátka a trampolíny je perfektně zabaví na celý víkend.
Večer jsme se u ohně seznámili s ostatními a v příjemné konverzaci jsme vydrželi až do půlnoci.
V sobotu jsme prošli okolí, svezli jsme se kočárem a na komentované prohlídce zooparku jsme mohli z ruky krmit pštrosy, super zážitek! Děti taky našli parťáky, takže jsme o nich ani nevěděli. Večer se opět příjemně posedělo u ohně i s kytarou. Probíraly se plány kam kdo pojede na léto a vyprávěly historky z cest.

Sraz v Zooparku z dronu

V neděli ještě společné foto a po obědě hurá domů.
Takže náš první sraz byl nakonec moc příjemný. Na velké srazy o desítkách posádek určitě jezdit nebudeme, ale s Klárou a Happy Campingem zase rádi vyrazíme. Zoo Park Zelčín určitě doporučujeme navštívit, sám majitel je karavanista a bude tu o vás perfektně postaráno!

Žádné komentáře